După ce a eșuat și a doua încercare de a scoate la licitație spațiile comerciale de la Aeroport, premierul Dorin Recean spune că aceasta a fost sabotată. Șeful Guvernului a dat vina pe cei, care deocamdată mai operează în acele spații și care au legătură cu oamenii din anturajul lui Ilan Șor, asta în condițiile în care statul implicit APP a intrat în gestionarea AIC

„Această licitație a fost sabotată tocmai de cei, care astăzi încă sunt acolo. Și acolo este gruparea criminală Șor care continuă să opereze acolo și să scoată bani din aeroport. Noi, în curând, vom depăși această problemă și noi vom asigura că nu mai există Șor, care operează în Aeroport. Republica Moldova a recuperat controlul asupra Aeroportului, asupra operării aeroportului, după lungi lupte și procese, iată acum trebuie să scăpăm de gruparea criminală Șor și din aceste spații comerciale”, a declarat Dorin Recean, la TVR Moldova.

Amintim că astăzi a fost anulată şi a doua licitaţie, după ce la concurs a participat o singură companie „Lagardere”. Însă, aceasta nu ar fi prezentat toate actele necesare, susțin reprezentanții Agenţiei Proprietăţi Publice.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE