Zodia Vărsător în 2023

Pentru Vărsător, altă viață. Saturn pleacă de acolo din zodia lor. Să sperăm că și-au învățat lecția, că ei trebuie să fie mai terre à terre un pic. Ei văd de acolo cum stăm noi cocoțate aici, așa văd ei, știi cum ai fi în avion și te uiți pe geam, așa văd ei totul.

Da, dar Saturn în zodia lor le-a spus da, da, tu vezi, stai pe un scaun, aici e un podium. Așa.

Deci Saturn i-a obligat să fie mai terre à terre, așa, mai cu picioarele pe pământ și acum trebuie să regândească politica banilor lor? Că Saturn intră în casa banilor.

Dar Jupiter intră în casa comunicării și atunci poate revine vreo idee de cum să și se vândă pe ei profesional, cum să-și vândă marfa, ce să mai inventeze. Și poate au idei de pus pe net, nu știu, să povestească ceva, să devină influencer, nu știu, zic și eu.

Jupiter în sfera comunicării poate să însemne că se apucă de o școală, că dau examene și că după aceea au un interes pentru casă. Poate vor să-și iau o casă mai mare, că Jupiter va sta în casa casei lor, și poate de-aia Saturn o să-i oblige să-și gândească altfel banii, că poate vor face un împrumut, și atunci să fie un pic mai cumpătați. Vor gestiona altfel banii.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE