Zodia Taur în 2023

Taurul va fi și el o vedetă anul ăsta, pentru că Jupiter, am zis din primăvară, din luna mai, când și planetele Soare, Mercur, Venus vor intra acolo în zodia Taurului, va intra și Jupiter. Tot acolo este și Uranus și la un moment dat o să fie, din câte îmi aduc aminte, și o combinație. Da, oricum va fi, sigur, la un moment dat, Jupiter cu Uranus, ceea ce poate declanșa ceva exciting, în sensul că din momentul în care Uranus a intrat acolo cu câțiva ani în urmă, el a putut deja să schimbe total soarta Taurului.

Acum, Jupiter, după 12 ani intră în Taur și promite tot așa, o schimbare pe care Taurul nu o face ușor, pentru că e un semn fix și preferă să aibă confortul casnic, toată lumea să vină la el. El e o gazdă foarte bună. Îi place să vină lumea, el să gătească bun, să se delecteze. Și atunci el nu schimbă ușor ceva.

Jupiter este Marele Benefic, el aduce evenimentul anului, pentru că el stă un an de zile într-o zodie. E ca și cum ar veni o dată la 12 ani să aducă o perfuzie cu multiminerale, cu vitamine, cu tot ce are nevoie organismul, corpul uman. Și, în principiu, reușește să folosească doza asta, să-i ajungă până data viitoare, când vor mai trece 12 ani.

Așa cum atunci când e ziua noastră, Soarele vine și încarcă, la capsulă, acolo, cu tot ce trebuie să-i ajungă omului un an. Deci Jupiter face asta pentru 12 ani.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE