Caz şocant într-un oraş din nordul Indiei. Un grup de bărbaţi a agresat o femeie în stradă timp de o jumătate de oră, fără ca cineva să intervină. Victima a fost bătută, dezbrăcată şi arsă cu ţigara, potrivit Rtv.net.
Femeia tocmai ieşise dintr-un club când a fost atacată în plină stradă. Zece bărbaţi s-au năpustit asupra ei şi au culcat-o la pământ. I-au rupt hainele şi au început să o lovească şi să o ardă cu ţigările.
Tânăra a ţipat disperată după ajutor însă nimeni nu a intervenit. Speraţi de agresori, trecătorii s-au ţinut la distanţă. Un jurnalist aflat în apropiere a filmat toată scena. El a sunat la poliţie, însă oamenii legii au reacţionat foarte încet. Au apărut abia după 45 de minute, cînd fata agresată era aproape inconştientă.
Victima a ajuns la spital în stare de şoc, dar este în afara oricărui pericol. Şase dintre agresori au fost arestaţi, iar poliţia îi caută acum pe ceilalţi. Jurnlaistul a postat imaginile pe internet şi a cerut populaţiei să ajute la identificarea bătăuşilor.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE