De ieri Alianța pentru Integrare Europeană (AIE) şi-a început înmormântarea. Cel puţin aşa susţine, prim vice-preşedintele parlamentului Serafim Urechean, după ce ieri, 8 iulie la şedinţa legislativului preşedintele fracţiunii în parlament Mihai Godea a spus că “mafia şi-ar fi întins tentaculele până în Parlament”.
PLDM a prezentat un proiect de lege care prevedea lichidarea judecătoriilor specializate cum ar fi economice, militară, însă nu a fost susţinut de 3 dintre membrii AIE, fapt ce a provocat mari neînţelegeri.
Astfel, la şedinţa de vineri, 9 iulie, subiectul a fost discutat într-un schimb de replici la care Urechean a mai adăugat că “dacă nu erau acele calificative poate că acel proiect era votat ieri, dar trebuie să avem răbdare şi înţelegere şi nu prin impunere să forţăm lucrurile”.
După care Mihai Godea supărat a dorit să plece împreună cu deputaţii din fracţie, menţionând că de fapt nu s-a referit la colegii din Parlament.
Atunci, preşedintele parlamentului Mihai Ghimpu a spus: “Chiar aş vrea să văd cum vă retrageţi, dar vă rog să vă aşezaţi”. Şi Urechean i-a îndemnat să rămână spunând: “Dacă vă duceţi voi ne ducem şi noi, dar mai bine da-ţi să purcedem la lucru în parlament”.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE