Se pare că nu întâmplător a declarat premierul Vlad Filat că ministrul de Interne, Dorin Recean, are suficiente cunoştinte şi nu vede o problemă dacă s-ar adeveri că ultimul a cumpărat diploma de master.
Ştia premierul sau nu, astăzi descoperim că Dorin Recean a mai absolvit o "şcoală". Este vorba de ProEra, pe site-ul oficial al căreia găsim numele ministrului în rândurile absolvenţilor. Mai mult, Dorin Recean figurează şi ca trainer si "succes story" în cadrul acestei instituţii.
ProEra Group, fondată în 2001, este o companie de trainind şi consultanţă din Republica Moldova, parteneră a NewPort University, universitatea americană unde se presupune că şi-ar fi făcut Recean studiile de masterat.
Acest lucru se confirmă şi prin faptul că pe site-ul oficial al ProEra, este indicată adresa acesteia - strada A. Mateevici 75, care este aceeaşi ca şi pe site-ul Janus University.
Amintim că ministrul de Interne, Dorin Recean, a fost acuzat că şi-a cumpărat diploma de master, indicată în CV-ul său că a fost eliberată de Newport University, filiala Belgia.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE