Consilierul Partidului Liberal Democrat din raionul Rîșcani, Dl. Vasile Guțu a declarat în timpul ședinței Consiliului Raional din dimineața zilei de 30 octombrie curent, retragerea sa din fracțiunea PLDM și aderararea la Partidul Popular din Moldova, anunţă Politik.md cu referire la serviciul de presă al PPRM.
Vasile Guțu, a specificat că principalul motiv al aderării sale la echipa Partidului Popular este faptul că valorile care se găsesc în Programul Partidului coincid cu valorile personale. El susține ideile și propunerile cu care vine Partidul Popular, în vederea implementrăii bunăstării, prosperității și liniștii în societatea noastră.
Totodată, Vasile Guțu a menționat că este mîndru de faptul că colegii din Partidul Popular i-au încredințat conducerea echipei  teritoriale de la Rîșcani și va depune toate eforturile pentru a uni o echipă  competitivă și curajoasă.
În același context, el a specificat că în activitatea sa de consilier raional, va susține în continuare Alianța pentru Integrare Europeană, reprezentînd însă Partidul Popular din Moldova.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE