Pentru recepționarea declarațiilor, Serviciul Fiscal de Stat a extins în ultimele zile orarul de lucru, astfel încât astăzi actele vor putea fi depuse de la ora 08.00 până la ora 19.00.

Declarația cu privire la impozitul pe venit trebuie să fie depusă de persoanele fizice care sunt rezidenţi ai Republicii Moldova şi au obligaţii privind achitarea impozitului și persoanele fizice (cetăţeni ai Republicii Moldova, cetăţeni străini şi apatrizi, inclusiv membri ai societăţilor şi acţionari ai fondurilor de investiţii) care nu au obligaţii privind achitarea impozitului, dar direcţionează un cuantum procentual din impozitul pe venit calculat la buget.

Documentele pot fi depuse în format electronic, pe suport de hârtie sau prin intermediul oficiului poștal, expediind formularul declarației printr-o scrisoare recomandată, pe adresa oficiului fiscal la care contribuabilul este deservit.

Pentru informații suplimentare poate fi apelat Centrul unic de apel al Serviciului Fiscal de Stat la numărul 0-8000-15-25

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE