Te-ai săturat să tot aștepți cu anii cetățenia română? I-Consult îți oferă avocat specializat, care prin intermediul instanței de judecată obține ordinul de redobândire a cetățeniei, în maximum 12 luni.

Redobândirea cetățeniei române prin judecată, ce presupune?

Dat fiind faptul că, Legea cetățeniei române nr. 21/1991 stabilește un singur termen legal prevăzut pentru examinarea dosarului de cetățenie română - de 5 luni, Autoritatea Națională de Cetățenie (ANC) poate fi acționată în judecată pe motiv că dosarul nu este soluționat în termenul stipulat de lege.

Prin urmare, după 5 luni din momentul depunerii dosarului, prin încheierea unui Contract de prestări servicii juridice, compania I-Consult îți asigură un avocat specializat, cu experiență în domeniu, care se adresează în instanța de judecată pentru a-ți apăra drepturile. Astfel, printr-o procedură absolut legală, ai posibilitatea să obții cetățenia română mai rapid.

Distanța nu este un obstacol

Din cauza numărului impunător de dosare, cetățenii noștri sunt nevoiți să aștepte până la 4 ani pentru a se vedea cu pașaport românesc în mână. Dacă dorești să scurtezi perioada de așteptare, dar ești peste hotare, să știi că distanța nu este un obstacol. Oriunde te-ai afla, în orice colț al lumii, poți beneficia de serviciile I-Consult.

Semnezi contractul de asistență juridică electronic, achiți prețul serviciilor la bancă, primești bon fiscal și obții următoarele garanții:

  • Soluționarea pozitivă a dosarului în decurs de 9-12 luni;
  • Avocat specializat în redobândirea cetățeniei române;
  • Monitorizarea dosarului la fiecare etapă în instanța de judecată;
  • Abordare individuală.

Ai încredere în specialiștii I-Consult, și scurtează timpul de așteptare a cetățeniei române. Completează FORMULARUL și obține consultație gratuită.

Contactează-ne: +373 69 00 75 00

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE