Deputata din fracțiunea Partidului Politic „Șor”, Marina Tauber s-a întors în noaptea de duminică spre luni, 18 iulie, la Chișinău. Tauber a făcut un live pe Facebook în care și-a anunțat întoarcerea în țară și a semănat critici în adresa guvernării.

Marina Tauber a ajuns la Chișinău în jurul orei 03:00 dimineața. În live-ul de pe Facebook, deputata spune că a decis să revină mai devreme decât planificase din cauza unor evenimente care ar urma.

„Nu o să scăpați atât de ușor de mine și sigur că v-am pregătit mai multe surprize. Este o revenire importantă pentru mine, am decis să vin câteva zile mai repede decât a fost planificat. Știți ce se întâmplă, Ilan Șor a explicat ce se va întâmpla în zilele următoare, mai multă lume va fi arestată, percheziționată în zilele următoare...Noi suntem uniți și consolidați, o să trecem cu brio și cu capul sus peste lucrurile pe care ni le pregătește guvernarea noastră”, a spus deputata Partidului Politic „Șor”. 

Deputata i-a sugerat președintelui Parlamentului, Igor Grosu, cu care a venit de-a lungul timpului mai multe schimburi de replici acide, să își facă valizele pentru a pleca din Moldova. Se întâmplă după ce spicherul a comentat plecarea deputatei în Israel, acolo unde s-ar afla și Ilan Șor, îndemnându-i să revină împreună acasă.

„Să vă faceți valizele, dumneavoastră am înțeles că sunteți dornic să îl vedeți pe domnul președinte Ilan Șor și o să aveți această plăcere în cel mai scurt timp...când o să apară, dumneavoastră o să aveți 10 poate 15 minute să plecați din țara noastră, așa că pregătiți cele necesare acolo unde o să plecați”, a spus Tauber.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE