Tânăr învinuit de trafic de copii şi proxenetism ajuns pe banca acuzaţilor. Potrivit PG, în august 2011, învinuitul, în vârstă de 24 de ani, ar fi plasat pe un site anunţuri publicitare privind acordarea serviciilor de masaj erotic. Concomitent, acesta a confecţionat şi a organizat distribuirea pe teritoriul mun. Chişinău a unor cărţi de vizită, care conţineau acelaşi anunţ.
În perioada septembrie-octombrie 2011, el a recrutat două fete minore în scopul exploatării sexuale comerciale. Minorele au fost adăpostite în apartamentul închiriat în prealabil în Chişinău, unde au acordat servicii sexuale contra plată, în forme perverse.
Totodată, tânărul mai este învinuit de procurori că în septembrie 2011, a îndemnat alte trei fete să practice prostituţia, punându-le la dispoziţie apartamentul închiriat.
Îvinuitul, acţionînd în scopul tragerii de foloase de pe urma exploatării sexuale comerciale a victimelor, a primit de la ele câte 25 euro, ceia ce constituia 50% din suma achitată de fiecare client după acordarea de către acestea a serviciilor sexuale.
Bărbatul a fost arestat, iar cauza penală a fost transmisă de procurori în judecătoria Centru pentru examinare în fond.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE