Șocul anului în tenis a venit la Roland Garros. Daniil Medvedev, eliminat în primul tur de un jucător venit din calificări 172 ATP

Brazilianul Thiago Seyboth Wild (23 de ani, 172 ATP) a produs surpriza turneului de la Roland Garros. L-a eliminat în primul tur pe rusul Daniil Medvedev (27 de ani, 2 ATP), scor 7-6(5), 6-7(6), 2-6, 6-3, 6-4.

Daniil Medvedev a declarat repetat, chiar obsesiv și uneori prin gesturi deplasare, că urăște zgura. Relația cu suprafața roșie părea să se fi îmbunătățit în anul 2023, un titlu surprinzător câștigat la Roma.

Jocul fără cusur din urmă cu două săptămâni a fost demantelat astăzi de Thiago Seyboth Wild, rebelul tenisului brazilian, un jucător talentat

Fanii de pe „Philippe-Chatrier” au asistat astăzi la o partidă senzațională, cu răsturnări de situație, cu momente tensionate și cu schimburi epuizante.

Brazilianul știa că poate învinge doar dacă riscă. Și a făcut-o! A încheiat partida cu 69 de lovituri câștigătoare, față de 45 reușite de Daniil. Thiago a urcat la fileu de fiecare dată când a avut ocazia, 55 de astfel de momente. În 38 de rânduri a avut și succes.

Venit din calificări, Thiago merge pentru prima dată în turul secund la Roland Garros. Acolo va da peste învingătorul dintre Quentin Halys (88 ATP) și Guido Pella (423 ATP).

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE