Celebra cântăreață și fundașul Barcelonei au ales să meargă pe drumuri separate după ce spaniolul a avut un episod de infidelitate, petrecut recent.

La scurt timp după anunțul deciziei, pe internet au început să circule mai multe fotografii cu Shakira în ambulanță, în Barcelona. Evident, fanii artistei au crezut că ea a fost cea care a avut probleme de sănătate, având în vedere situația delicată din viața personală. 

Însă, columbianca a postat un comunicat pe Twitter, în care le-a explicat urmăritorilor săi că se afla în ambulanță pentru a-și acompania tatăl, care a suferit un accident destul de grav la cap. 

"Primesc multe mesaje de îngrijorare cum că am fost văzută recent în ambulanță, în Barcelona.

Voiam doar să vă anunț că acele poze sunt din weekendul trecut, când tatăl meu a suferit o căzătură gravă și a trebuit să-l însoțesc în ambulanță către spital, unde se recuperează în aceste momente.

Vă rog să îi transmiteți urări de bine și vă mulțumesc, ca întotdeauna, pentru dragostea și susținerea voastră", a fost mesajul Shakirei. 

Suzy Cortez, model în vârstă de 32 de ani, a transmis că Gerard Pique i-a trimis mesaje indecente pe rețelele sociale în timp ce era în relație cu Shakira și a decis să facă dezvăluirile acum, după despărțirea artistei de fotbalist.

Mai mult, Suzy Cortez susține că Gerard Pique i-a spus că e ”gelos” că modelul și-a tatuat pe corp numele lui Lionel Messi.

Gerard Pique mi-a trimis mesaje directe. Singurii jucători de la Barcelona care nu mi-au scris sunt Messi și Coutinho. Ei sunt soți grozavi și își respectă soțiile. Shakira nu merită așa ceva. 

Am fost prieten cu Sandro Rosell, fostul președinte al Barcelonei. Când Pique a aflat, i-a cerut numărul meu de telefon și mi-a trimis mesaje. Când m-am întors în Brazilia, a început să-mi scrie pe Instagram. Mă întreba când mă întorc în Europa și cât de mare e fundul meu. Zicea că e gelos că mi-am făcut tatuajul cu Messi.

Până acum n-am spus nimic din respect pentru Shakira, dar acum am decis că vă voi spune totul, tot ce mi s-a întâmplat mie”, a declarat Suzy Cortez, citată de Marca.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE