Luptele au fost incendiare la ambele competiţiiEmisarii ţării noastre au evoluat cu brio la două competiţii importante care fac parte din cadrul Campionatului Eujropean la kickboxing, versiunea WAKO. La turneele din România şi Turcia ei au cucerit împreună trei medalii de bronz şi una de argint.
Titlul de vice campion continental a revenit lui Dumitru Suhodolski (categoria de greutate de până la 51 de kilograme), care pe ringul de la Bucureşti a fost învins doar în finala probei Full Contact, de către rusul Aleksei Trifonov. Tot aici alţi doi conaţionali de ai noştri au obţinut distincţii de bronz : Eugen Ivanicenco (Full Contact, 54 kg) şi Ghenadie Bâtco (Kick Light, 84 kg).
Anterior, pe ringul din Ankara (Turcia), tricolorii au mai obţinut o medalie de bronz, prin Artiom Brijatîi, în categoria de până la 57 kilograme, proba K-1. Tot pe treapta a treia în categoria sa a mai urcat italianul Daniele Lamina, iar campion a devenit Bahtiar Muhamedjanov (Rusia), urmat de Michal Krolik (Polonia).
La finele anului curent, va avea loc ultima competiţie pentru kickboxeri - Campionatul Naţional.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE