Celebrul protagonist din serialul ”Doctor House” a anunţat că nu va mai apărea pe micile ecrane după încheierea contractului cu celebrul serial „House M.D.”, anunță portalul click.ro .
Potrivit sursei, actorul britanic, Hugh Laurie, este hotărât să renunţe la actorie, pentru a trece în spatele camerelor de luat vederi în calitate de scenarist, producător sau regizor.
Cel care joacă rolul îndrăgitului personaj Dr. Gregory House a declarat într-un interviu, că a fost prea răsfăţat în America.
”Nu cred că voi mai avea un rol atât de apreciat ca acesta. Cred că voi fi la fel de interesat de producţie, regie, scriere de scenarii sau alte aspecte. Întreg domeniul mi se pare fascinant. Am fost extrem de norocos să am un asemenea succes pe care l-am avut cu Dr. House, dar nu voi căuta o a doua sclipire”, spunea Hugh Laurie.
Britanicul a devenit extrem de celebru, datorită rolului unui ironic doctor Gregory House. Oficial, Hugh Laurie este cel mai bine plătit actor dintr-un serial dramatic difuzat de televiziunea americană. Pentru un singur episod acesta primește suma de 700 mii $.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE