Ambasada Rusiei la București a transmis miercuri că ”zvonurile și speculațiile” despre boala lui Vladimir Putin ”sunt la fel de neadevărate ca și falsurile” despre ”să zicem, ”masacrele” efectuate de către trupele ruse” la Bucea.  

Reprezentanța Federației Ruse în România a postat miercuri un mesaj pe pagina de Facebook, prin care le cere românilor să nu-și facă griji pentru sănătatea lui Vladimir Putin, spunând că zvonurile cu privire la boala de care suferă acesta sunt la fel de neadevărate ca masacrul comise de trupele ruse la Bucea.

În atenția abonaților noștri

Le suntem recunoscători celor care și-au exprimat dorința de a „ajuta vindecării” președintelui Vladimir Putin inclusiv chiar și de a deveni un donator dacă va trebui. Vă îndemnăm să nu vă faceți griji pentru sănătatea domnului Președinte, întrucât zvonurile și speculațiile presei occidentale, din păcate, des replicate și în România, despre boala Șefului Statului rus sunt la fel de neadevărate ca și falsurile care apar constant despre, să zicem, „masacrele” efectuate de către trupele ruse asupra civililor din Bucea, Borodianka și alte localitățile Ucrainei”.

La finalul postării, reprezentații Kremlinului le urează sănătate tuturor românilor ”grijulii”.

Angajații Ambasadei, la rândul lor, urează sincer sănătate tuturor oamenilor simpatizanți și grijulii care ne-au scris”.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE