Filip a confirmat că săptămânal au loc întâlniri cu deputaţii socialişti, însă acestea nu sunt legate de crearea majorităţii parlamentare.
 
Liderul democrat a negat că în rândul partidului ar exista neînţelegeri, precizând că procesul de resetare a partidului este la etapa finală.
 
„Este vorba de portofolii în guvern, este vorba de instrumentele administrative care îţi oferă posibilitatea să-ţi implementezi programul electoral pe care l-ai promis alegătorilor tăi. Dacă nu ajungi la un numitor comun ca să obţii aceste instrumente necesare atunci nu cred că are rost să te bagi într-o coaliţie de guvernare. Nu am demarat nici o discuţie în sensul creării unei coaliţii de guvernare nici cu cei de la PAS nici cu cei din PSRM. Este adevărat că cu cei din PSRM, având în vedere că am acordat vot de încredere guvernului, avem discuţii săptămânale, dar discuţiile se rezumă la proiectele de legi care urmează să fie votate şi la coordonarea agendei parlamentare”, a declarat preşedintele PDM, Pavel Filip.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE