Diana Curmei, o tânără de 18 ani din Chișinău, a câștigat locul întâi la concursul Miss Italia Nel Mondo, desfășurat la Veneția. Prestigiosul concurs a fost organizat duminică, 28 iunie 2009, la Veneția, Italia și a fost transmis în direct de postul italian de televiziune Rai 1.
Finala concursului Italia Nel Mondo a fost una plină de surprize. Din 50 de participante din întreaga lume, pe podium au rămas doar două fete: Diana Curmei din Chișinău şi Simona Lungu, din România, căreia i-a revenit locul II. Diana Curmei a dedicat victoria sa tuturor românilor și moldovenilor.
“Mulțumesc tuturor, care m-au susținut și m-au votat. Dedic acest premiu tuturor românilor și moldovenilor”, a declarat Diana Curmei după ce i-a fost oferită coronița de Miss.
Miss Italia Nel Mondo este un concurs prestigios, care se desfășoară din 1991, într-o localiate de lângă Veneția, și este transmis în direct în toată țara. La concurs participă tinere din întreaga lume care au origini italiene.
Reprezentanta Moldovei, Diana Curmei a putut participa la concurs pentru că are o străbunică originară din Sicilia. Ea este sigură că o mare parte din victoria sa i-au adus-o moldovenii care se află peste hotare şi care au votat pentru ea.
Miss Italia Nel Mondo a primit în dar un autoturism, contracte cu agenții și case de modă, și un premiu bănesc, din care doar prima rată este de 20 de mii de euro.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE