Noua șefă a Procuraturii Anticorupție, venită din SUA, spune că e frapată de faptul că în clădire este apă potabilă și aparat de cafea. Veronica Dragalin a precizat că noile condiții în care va activa sunt mai bune decât cele care le-a avut în timpul în care a activat în calitate de procuror în Statele Unite ale Americii.

„Să vă spun drept m-a surprins faptul că oficiul și clădirea în care mă aflu acum e mai bună și mai frumoasă decât cele din SUA. Vă dau un exemplu foarte mic – noi, ca procurori, în oficiul din SUA nu aveam apă potabilă în clădire și trebuia să plătim pentru un cooler cu apă sau să-ți aduci sticla de acasă cu apă. Aici avem apă și avem un aparat de cafea bun și apreciez aceste lucruri, eu cred că să nu trebuiască să ieși afară după o cafea sau apă ne ajută să fim mai eficienți. Am fost plăcut surprinsă că oficiul și condițiile sunt destul de bune. Eu cred că o să mă simt bine aici, am un oficiu foarte frumos, tehnica toată a fost conectată din prima zi fără probleme, așa că sper că mergem cu bine înainte”, a spus Veronica Dragalin.

Menționăm că Veronica Dragalin a fost prezentată zilele trecute echipei de la Procuratura Anticorupție, de către primele persoane în stat.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE