Deputata Partidului Șor, Marina Tauber susține în aceste momente un discurs în fața deputaților, înainte de procedura de vot privind ridicarea imunității parlamentare.
”Da, eu am fost plecată peste hotare pentru câteva zile, dar am revenit și acest fapt demonstrează că nu îmi este frică. Inclusiv eu și Partidul Șor vom vota pentru ridicarea imunității mele” a declarat Tauber.

Marina Tauber califică drept „show de prost gust și o banală răfuială politică” solicitarea Procurorului General interimar Dumitru Robu, în Parlament, de a-i fi ridicată imunitatea și perchezițiile care au loc astăzi în mai multe locații, în cadrul unui dosar penal pornit pe faptul finanțării ilegale a Partidului politic „Şor”.
„La comanda PAS și a Maiei Sandu, procuroii caută acul în carul cu fân, iar pentru că nu vor găsi nimic, vor scoate acele galbene ale represiunilor din dotarea PG, SIS și CNA și vor încerca să coase noi dosare penale”, a declarat Tauber. Deputata susține că deține informații precum că va fi reținută imediat după votul aleșilor poporului.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE