Discipolii antrenorului Ion Caras de la selecționata de seniori a Moldovei au înregistrat un progres în topul internațional pe națiuni, în pofida faptului că nu a jucat nici un meci pe parcursul ultimei luni.
În clasamentul Federației Internaționale de Fotbal dat publicității marți, moldovenii se poziționează pe locul 128 cu 255 de puncte acumulate. Astfel, ei au consemnat un salt cu patru trepte comparativ cu versiunea anterioară a topului. Echipa noastră a întrecut asemenea țări precum Turkmenistan, Tanzania, Cipru sau Kazahstan, dar a fost devansată de Namibia, Bostwana, Etiopia sau Mozambic.
Un progres au înregistrat și două adversare ale tricolorilor din grupa H a preliminariilor Campionatului Mondial. Muntenegru a urcat pe 31, iar ucrainenii - pe locul 47. Lidera grupei, Anglia se menține pe locul șase, iar San-Marino la coada clasamentului (207). Unica națională din grupa H, care a înregistrat un regres este Polonia, care a “căzut” pe 55.
Primele trei poziții ale clasamentului rămân intacte și sunt ocupate, în ordine, de către Spania, Germania și Argentina.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE