Deputatul neafiliat Vadim Mișin a declarat în pauza ședinței parlamentare, astăzi, 12 octombrie, că plecările deputaților din PCRM și crearea noii fracțiuni parlamentare a fost o cauză necesară, iar replicile referitor la trădare el susține că de fapt acest lucru a fost invers.

„Comuniștii ne-au acuzat de trădare, dar de fapt nu noi am trădat, ci noi am fost trădați. Noi am venit în Parlament cu o idee fixă, cea socialistă, dar această idee a fost trădată. Noi, însă rămânem fideli acesteia”, a menționat Vadim Mișin.
 
Colegul său de fracțiune, Igor Dodon, a ținut să precizeze că anunțul referitor la această nouă configurație a deranjat două tabere din Parlament, pe care deputatul le consideră extremiste, PL și PCRM.  „Vedem aici o poziție comună a celor două tabere extremiste”, a menționat Igor Dodon.
 
Amintim, că 7 deputați neafiliați din Parlament au anunțat astăzi, 12 octombrie, despre crearea unei fracțiuni parlamentare. Aceasta se va numi fracțiunea deputaților neafiliați și va fi condusă de Zinaida Greceanîi.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE