Guvernul Gavrilița prezintă raportul de activitate la un an de zile la învestirea Executivului - ”Un an de guvernare solidară cu oamenii”.

"A trecut unul dintre cei mai grei ani de la Independența țării noastre. Guvernul a făcut tot ce e posibil pentru a diminua problemele. rebuie să recunoaștem, mulți oameni o duc greu, iar noi avem pârghii limitate…Guvernul a făcut tot ce este posibil, lucruri care la început păreau imposibile", a subliniat Gavrilița.

Cu toate acestea, ne așteaptă o iarnă grea, cu multe probleme, avertizează premierul Natalia Gavrilița.

Obținerea statutului de candidat la Uniunea Europeană pentru Republica Moldova este ceea mai mare realizare pentru țara noastră într-un an de activitate al actualului guvern, a declarat Nicu Popescu, vicepremier, ministru al Afacerilor Externe și Integrării Europene, Nicu Popescu.

"Toată lumea înțelege, toată Europa înțelege că va fi o iarnă complicată. Am luat un credit de 300 de milioane de euro pentru a face rezerve de gaze. Am procurat deja 24 de milioane de m3 de gaze, pe care l-am stocat pe teritoriul României". Mesajul cu avertizarea repetată vine din partea lui Andrei Spînu, ministru al Infrastructurii și Dezvoltării Regionale.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE