La Flushing Meadows a avut loc tragerea la sorți de la US Open. Tablourile de joc au fost dezvăluite, iar marii favoriți, Novak Djokovic și Carlos Alcaraz, și-au aflat adversarii la ultimul turneu de Grand Slam al anului. Toate privirile au fost ațintite asupra traseelor virtuale ale lui Carlos Alcaraz și Novak Djokovic, primii doi favoriți la câștigarea marelui trofeu la ultimul turneu de Grand Slam al anului.

Carlos Alcaraz e în partea superioară a tabloului de joc și va debuta împotriva lui Dominik Koepfer, urmând ca în turul secund să joace cu învingătorul dintre Harris și Pella. De partea cealaltă, Novak Djokovic își va începe parcursul la New York împotriva lui Alexandre Muller, urmând ca în turul 2 să dea peste învingătorul dintre Zapata Miralles și Quinn.

În sferturile de finală, dacă favoriții își onorează statutul de cap de serie, vom avea parte de următoarele dueluri: Alcaraz - Sinner, Medvedev - Rublev pe partea superioară, iar pe partea inferioară am avea parte de următoarele dueluri: Rune - Ruud și Djokovic - Tsitsipas.

Traseul virtual al lui Alcaraz la US Open 2023:

R1: Koepfer

R2: Harris

R3: Evans/Van de Zandschulp

R4: Norrie/Griekspoor

QF: Sinner/Zverev/Dimitrov

SF: Medvedev/Rublev/Khachanov

F: Djokovic

Traseul virtual al lui Djokovic la US Open 2023:

1R: Muller

2R: Zapata Miralles/Quinn

3R: Djere/Nakashima

4R: Auger-Aliassime/Cerundolo

QF: Tsitsipas/Fritz

SF: Rune/Ruud

F: Alcaraz/Medvedev

Campion en-titre este Carlos Alcaraz. Anul trecut, ibericul îl învingea în ultimul act la Flushing Meadows pe Casper Ruud în patru seturi, scor 6-4, 2-6, 7-6, 6-3. La acel moment, Alcaraz devenea în premieră lider mondial, cel mai tânăr loc 1 ATP din istorie.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE