LIVE TEXT:18:40 Preliminar, polițiștii au stabilit că automobilul de marca Opel la volanul căruia se afla un tânăr de 27 de ani, iar în calitate de pasageră pe bancheta din spate avea o femeie de 54 de ani, în circumstanțe necunoscute, a ieșit pe banda de sens opus și s-a tamponat frontal cu microbuzul de marca Mercedes care se deplasa regulamentar.

În urma impactului, conducătorul microbuzului și 12  pasageri din 20, s-au ales cu diverse traumatisme, fiind transportați la spitalul Raional Orhei pentru îngrijiri medicale. Șoferul din Opel și pasagera sa au decedat la fața locului. Microbuzul implicat în accident circula pe ruta Ocnița-Chișinău și era condus de un bărbat de 58 de ani. Pe caz a fost inițiat un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Doi oameni au murit, iar 12 au fost grav răniți după ce un microbuz de pe ruta Chișinău-Ocnița și o mașină de model Opel s-au ciocnit violent. Tragedia s-a produs între localitățile Mălăiești și Fedoreucadin raionul Orhei. Poliția investighează circumstanțele.

În presă au apărut imagini terifiante de la locul accidentului unde printre fiarele distorsionate mai mulți cetățeni oferă ajutor răniților. La fața locului au fost mai multe ambulanțe

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE