Soarele se află în Capricorn pentru cea mai mare parte a lunii, așa că e cazul ca zodiile să asculte acum mai ales de vocea rațiunii. Pot exista îmbunătățiri ale situației financiare în urma schimbării job-ului.

Nici viața de familie nu rămâne în afara sferei preocupărilor. Luna Plină de pe 6 ianuarie, în zodia Rac, sau Luna Lup, așa cum au botezat-o nativii indieni, aduce schimbări esențiale pe plan sentimental, punând capăt relațiilor bazate pe pasiune și aducând stabilitate în cele ce au la bază angajamente serioase.

Află cum anume se traduc aceste influențe în horoscopul lunii ianuarie 2023!

Horoscopul lunii ianuarie 2023: ce ți se rezervă în funcție de zodie

BERBEC. Începutul anului se va dovedi prilejul perfect pentru a te apuca de proiecte noi, care necesită concentrare și ambiție din plin. Norocul e de asemenea de partea ta, mai ales că Jupiter se află în semnul tău. Există însă o problemă, aceea că ești mult prea temerară și nerăbdătoare, ceea ce poate provoca probleme. Ține cont că energia Capricornului îndeamnă la raționalitate. Dacă cei dragi îți cer sfatul, oferă-l numai dacă ești sigură de ce recomanzi. Poartă ceva frumos pe data de 27, căci nu se știe cu cine te întâlnești.

Cele mai norocoase zile: 9, 18, 27

TAUR. Nerăbdarea e cel mai mare inamic al tău în horoscopul lunii ianuarie, spun astrele. Dacă acționezi în pripă, poți să ajungi candidată la un adevărat dezastru. Ascultând de vocea rațiunii, însă, ai șansa să izbutești lucruri mărețe. Cei dragi vor avea nevoie de ajutorul tău acum, și chiar și o vorbă bună face minuni. Ai grijă mai ales de cei mai tineri și cei mai în vârstă membri ai familiei, dar acceptă și tu susținerea lor atunci când e cazul. Pe 5 ianuarie reușești să descâlcești o iță încurcată care ți-a dat atâtea bătăi de cap.

Cele mai norocoase zile: 5, 14, 23

GEMENI. Jupiter îți va fi de un mare ajutor, mai ales în afaceri și în profesie, în horoscopul lunii ianuarie 2023. Pe 12 ai parte de un succes răsunător la job. Plutești de fapt pe aripile schimbării, datorită energiilor date de Vărsător, și, dacă vei înțelege că Universul are motivele sale pentru care face ca lucrurile să se desfășoare într-un anume fel, vei avea parte de evoluții spectaculoase. În dragoste, te simți mai confortabil ca niciodată în pielea ta, iar timpul cu prietenii ce te înțeleg cel mai bine e neprețuit.

Cele mai norocoase zile: 3, 12, 21

RAC. Ține-te de treabă: acesta este cel mai important mesaj al horoscopului lunii ianuarie 2023. Cu cât te interesează mai puțin părerea celorlalți, cu atât mai bine, mai ales că ai continuu impresia falsă că ceea ce faci nu e suficient din cauza influențelor puternice ale Capricornului și Berbecului. Fii atentă, căci pe 6 ianuarie riști să traversezi o perioadă deprimantă cu Luna Plină în semnul tău, plină de ranchiună și de capricii. Nu cere prea mult de la ceilalți, nu sunt supraoameni. Romantismul e înlocuit de discuții intelectuale în relație, ceea ce e de preferat, căci nu te poți baza acum pe emoțiile tale.

Cele mai norocoase zile: 9, 15, 22

LEU. Lasă acțiunea pentru alte luni mai prielnice, acum astrele te sfătuiesc să stai mai degrabă și să reflectezi la ce a fost. Gândește-te la anul trecut, la provocările și obstacolele pe care le-ai avut de depășit, și ia în calcul cât de bine te-ai comportat în situațiile limită. Mijlocul lunii e prielnic pentru a medita și a lua contact cu latura ta spirituală. O amânare a unui proiect în jurul datei de 13 te va scoate din minți, dar dacă reușești să înțelegi că totul se întâmplă cu un scop, vei ajunge să apreciezi pauza care ți-a fost oferită. După data de 21 ai ocazia minunată de a regla o problemă pe care ai cauzat-o în viața sentimentală.

Cele mai norocoase zile: 12, 20, 21

FECIOARĂ. Ascultă-ți intuiția, căci se va dovedi infailibilă în horoscopul lunii ianuarie. Dacă îți șoptește că trebuie să ajungi undeva, ține neapărat cont, și alege cu precădere un spațiu unde să fii vizibilă. Cineva are nevoie să se bucure de compania ta pe 4, încrederea care ți se revarsă prin fiecare por e contagioasă. Poți primi o sumă mare de bani, dar ea va antrena și cheltuieli pe măsură. Abține-te de la achiziții de plăcere, și, dacă tot e musai să investești în ceva, fă-o în renovări sau în căminul tău. În dragoste te simți mai liniștită și mai în siguranță ca niciodată.

Cele mai norocoase zile: 4, 13, 22

BALANȚĂ. Să vezi lucrurile așa cum sunt, nu cum te amăgește că ar fi Luna Plină în Rac, de pe 6 ianuarie, e mottoul prezentului. Altfel spus, ai parte de o realizare imensă, un nou prag în viața ta, care nu are nimic în comun cu visele trecutului, ci reflectă noua direcție pe care o vei adopta. E posibil să simți nostalgie și regret față de tu, cea din trecut, dar și entuziasm și spirit de aventură pentru viitor. Pe 21 ianuarie primești o veste neașteptată, iar la finalul lunii poți avea de suferit fiindcă ai impresia că nevoile emoționale ale celor dragi sunt copleșitoare. Ține cont că loialitatea îți e testată acum.

Cele mai norocoase zile: 2, 11, 21

SCORPION. Nu mai pierde timpul vorbind despre ceea ce vrei să faci, pur și simplu FĂ! Este timpul pentru acțiune, mai ales că ianuarie e plin de perspective favorabile pentru Scorpionii care înțeleg că munca și dedicarea sunt secretele succesului. Pe de altă parte, nici viața socială nu e de neglijat cu atât de multe invitații și evenimente. Nu te abate de la principiile tale spre finalul lunii și găsește măcar un pic de timp ca să fii singură. Ai grijă de sănătatea ta pe 12, când poate interveni o problemă presantă.

Cele mai norocoase zile: 6, 15, 24

SĂGETĂTOR. Libertatea și norocul merg mână în mână la începutul anului pentru tine, grație energiilor primite de la Vărsător și de la planeta Jupiter. Ai parte de momente de iluminare și poți avea o revelație care să schimbe în bine tot ce ai înfăptuit în ultima perioadă. Pui la cale planuri noi, ce se pot dovedi extraordinare, dar numai cu condiția să îți consulți și prietenii în legătură cu ele. Cooperarea e cheia acum. La finalului lunii, în special în jurul datei de 25, concentrează-te numai pe detalii și acceptă că, ca să îți fie bine, e musai să cedezi uneori și în fața constrângerilor.

Cele mai norocoase zile: 5, 16, 25

CAPRICORN. Situația ta financiară va avea de suferit până la finalul lunii, așa că descurcă-te cu ceea ce ai și strânge cureaua. Numai după data de 25 vei avea șansa la prosperitate. În carieră, Jupiter caută să te țină departe de obiectivele tale, dar favorizează totuși inițiativele ambițioase și nonconformiste. Dacă ai un asemenea proiect, prezintă-l neapărat șefului. Pe de altă parte, tinzi să tratezi totul cu superficialitate fiindcă ești convinsă că nimeni nu te prețuiește. În dragoste, riști să distrugi o relație minunată din cauza unei ispite. Ești iritabilă în jurul Lunii Pline de pe 6 și poți ajunge la cuțite cu un prieten drag.

Cele mai norocoase zile: 25, 28, 31

VĂRSĂTOR. Ca să faci loc noului, trebuie să închei ceva vechi: această regulă de când lumea îți va guverna viața în horoscopul lunii ianuarie 2023. Se anunță oportunități spectaculoase, care îți vor da impresia că ai scăpat de inerția cu care coexistaseși în ultima vreme. Pe de altă parte, fii mai atentă ca niciodată la relațiile personale. Nu toată lumea se împacă la fel de bine cu schimbările ca tine, iar suferința provocată de o legătură sentimentală va fi atroce pe data de 14 ianuarie.

fata cu par lung si blond in pardesiu negru care are pe fundal o luna plina

Cele mai norocoase zile: 2, 5, 30

PEȘTI. Schimbările bruște de dispoziție sunt noua normă în primele zile ale anului. Simți că nu mai există nimic sigur în viața ta și îți este dor de spațiul tău comod și protector. Vei gândi mult în această perioadă și cu siguranță vei ajunge la câteva concluzii interesante. Pe de altă parte, ține cont că incertitudinea din viața de familie are și ea un scop, acela de a te determina să îți mai asumi și riscuri. Dacă dorești să vinzi ceva, datele de 15 și 25 sunt mai multe decât benefice. În dragoste, Marte îți poate lua ochii, dar nu uita că acele promisiuni dulci nu au niciun strop de siguranță în ele.

Cele mai norocoase zile: 1, 15, 25

Horoscopul lunii ianuarie 2023 aduce provocări și neliniște în prima parte și un pic mai multă consecvență în a doua.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE