„Acum, când societatea noastră este dezbinată de cei care sunt comunişti şi anticomunişti, este o necesitate stringentă să apară o nouă forţă politică – a treia, cu menirea de a consolida societatea.  Nu vom permite ca toate neînţelegerele între comunişti şi anticomunişti să fie plasată şi la nivel local. Sperăm că această forţă a treia va fi primită şi acceptată, iar echipa noastră va deveni prima rândunică la nivel local”, a declarat liderul Partidului „Moldova Unită”, Vladimir Țurcan.
La rândul său, liderul PPR, Nicolae Andronic a menţionat că cetăţenii R.Moldova au fost minţiţi de nenumărate ori, iar acum ei asistă la un nou serial de minicuni, iar membrii  „forţei a treia”  care nu pot fi doar spectatori, vin să propună o alternativă.
„Cred că societatea doreşte o schimbare - o forţă a treia. Noi, membrii PPR venim cu inima curată în acest bloc şi venim cu o listă de oameni oneşti, profesionalişti şi cu experienţă.
După semnarea Acordului de constituire, liderul Formaţiunii Forţa Nouă, Valeriu Pleşca,  a fost desemnat în calitate de candidat la funcţia de primar al capitalei.
Pleşca a menţionat că printre obiectivele pe care şi-a propus să le realizeze în cazul în care va câştiga alegerile, se numără ridicarea nivelului de trai al locuitorilor şi călătoriile gratuite în transportul public. El  a sigurat că are toată posibilitatea şi capacitatea de a readuce în Chişinău starea şi liniştea care era caracteristică orăşenilor.
Fondatorii „ Forţei a treia” s-au arătat deschişi pentru toate partidele care vor dori să adere la acest bloc, menţionând că vor asculta cu plăcere orice ofertă sau propunere.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE