Deputații liberali și comuniști nu au ratat și astăzi ocazia de a se lua reciproc peste picior. În cadrul ședinței Parlamentului de astăzi, 30 noiembrie, deputatul PL, Valeriu Munteanu a ținut să îi felicite pe toți cu ocazia Zilei Naționale a Românilor, anunță Politik.md

„Țin să felicit pe toți cu ocazia zilei de1 decembrie, Ziua Românilor de pretutindeni. Este o onoare pentru noi să vorbim o limbă europeană și să ne simțim în viitor parte a familiei europene. Pentru comuniști și alte neamuri: am vorbit în limba română”, s-a adresat Valeriu Munteanu.
 
În replică, deputatul comunist Sergiu Stati a ținut să îi felicite pe liberali cu ocazia zilei „de combatere a HIV/SIDA. „1 decembrie este Ziua de combatere a SIDA și vreau să felicit cu această ocazie pe toți, în special a PL-ul”, a menționat Sergiu Stati.
 
Speakerul Parlamentului, Marian Lupu, însă a rămas nedumerit de felicitarea comunistului, subliniind că acesta nu este motiv de felicitare. „Stimate coleg, am înțeles mesajul cu combaterea SIDA, felicitările - nu prea”, a spus Lupu.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE