Începând cu 1 aprilie preţul de înregistrare şi menţinere a numelor de domenii din zona internet .md este redus cu 20%, constituind 39 de dolari SUA.
Acesta este calculat pentru cetăţenii Republicii Moldova în lei moldoveneşti la cursul Băncii Naţionale în ziua înregistrării sau reînregistrării numelui de domeniu, anunță serviciul de presă al MTIC.
Alexandru Oleinic, ministrul Tehnologiilor Informaţionale şi Comunicaţiilor (TIC) susţine că “Iniţiativa dată se înscrie în acţiunile ministerului de facilitare a accesului la utilizarea mai eficientă a tuturor posibilităţilor pe care le oferă Internetul pentru cetăţenii Moldovei, precum şi în vederea promovării pe plan internaţional a resurselor informaţionale naţionale”.
Prima etapă de reducere a preturilor la domeniile moldoveneşti a început la 1 martie prin reducere cu 50% a preţurilor de înregistrare şi menţinere a domeniilor bazate pe nume de familie. Această ofertă rămâne valabilă, costul domeniilor personalizate reducându-se proporţional cu tarifele stabilite din data de 1 aprilie.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE