Vă mai amintiţi de Cleopatra Stratan, micuţa care îl aştepta pe Ghiţă la portiţă? Ei bine, fetiţa care spărgea topurile muzicale în urmă cu şase ani, este acum o elevă silitoare. Deşi de trei ani nu mai are concerte, dedicându-se în totalitate şcolii, Cleo (9 ani) revine în atenţia publicului cu o reclamă amuzantă, la o firmă de telefonie fixă.
Cleopatra Stratan a fost un adevărat fenomen în 2005 atunci când, la numai trei anişori, s-a lansat pe piaţa muzicală, cu piesa „Ghiţă", compusă de tatăl ei, celebrul Pavel Stratan.
Datorită acestei performanţe, micuţa de atunci a bifat adevărate recorduri în materie de vânzări, Cleo figurând în Cartea Recordurilor.
În 2008 însă, Cleopatra a început şcoala, iar de atunci nu a mai avut concerte, părinţii săi sfătuind-o să se concentreze pe învăţat.
Iată însă că fanii ei au avut plăcuta surpriză să o revadă zilele acestea, pe mai multe posturi de televiziune, într-o reclamă la Romtelecom, pentru care se zvoneşte că ar fi fost remunerată cu 3.000 de euro.
„Cleo a fost foarte încântată atunci când am primit propunerea ca amândoi să apărem în această reclamă. Am filmat cam două ore, cred că mai mult a durat până au pus decorul. Atât Cleopatra cât şi eu ne-am distrat de minune", a declarat Pavel Stratan pentru Click! Reprezentanţii Romtelecom au fost mai mult decât încântaţi de această colaborare: „Am mizat pe Cleopatra şi pe Pavel Stratan datorită naturaleţii celor doi artişti şi pentru faptul că se bucură de simpatia familiilor tinere cu copii, unul dintre cele două segmente targetate prin această campanie".
A vândut păpuşi cu chipul ei de aproape 2 milioane de euro.
În Martie 2008, în urma succesului înregistrat cu piesa „Ghiţă", pe piaţă a fost lansată o păpuşă cu chipul Cleopatrei Stratan, care s-a vândut ca pâinea caldă.
Au fost fabricate 60.000 de bucăţi, iar vânzările totale s-au ridicat la aproape 2 milioane de euro, preţul unei păpuşi fiind de 140 de lei.
Cleopatra Stratan a intrat de şase ori în Cartea Recordurilor ca cel mai tânăr talent care are propriul său album, ca cel mai tânăr interpret care a avut un hit 6 săptămâni pe primul loc la nivel naţional, ca cel mai tânăr artist care a primit un onorariu de 10.000 euro pentru o singură piesă, ca cel mai tânăr muzician care a primit 3 premii MTV, ca cel mai tânăr cântăreţ care a susţinut un concert de 2 ore în faţa unui public numeros, şi ca cel mai tânăr artist de succes.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE