Materialele false nu ne aparţin, iar pozele care le însoţesc au fost prelucrate prin programe speciale computerizate. Ziarele false, montajele video, foto, afişele electorale false sunt de fapt adevărata faţă a comuniştilor. Nu excludem faptul ca în perioada următoare comuniştii să apeleze şi la alte tehnici murdare”, a menţionat Chirtoacă.
De asemenea, Chirtoacă a făcut un apel către toţi concurenţii electorali, în special către comunişti, să revină în albia curată a campaniei electorale.
Chirtoacă a specificat că Partidul Liberal nu va cheltui milioane pentru amplasarea panourilor şi afişelor electorale. Vom distribui doar foi volante celor care vor dori să le amplaseze pe transport, acasă pe un geam, sau pe gard.
De menţionat că de la începutul campaniei electorale, în capitală au fost înregistrate 2 cazuri când persoane neidentificate au falsificat ziare cunoscute în scopuri electorale, atacând anumiţi concurenţi electorali. De asemenea, au apărut afişe electorale false cu Dorin Chirtoacă, arătând un gest indecent, iar  pe străzile din capitală au apărut ştampile aplicate pe porţiunile deteriorate de străzi, cu inscripţia „Drumul lui Dorin Chirtoacă”.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE