În acest sens, Alexandru Oleinic, ministrul Tehnologiilor Informaţionale şi Comunicaţiilor a avut o întrevedere cu o delegaţie din Paris, condusă de Georges Fischer, director al departamentului de cooperare internaţională, care se află în Moldova cu o vizită de documentare.
Oleinic a accentuat importanţa pe care o acordă ministerul pentru crearea sistemelor electronice de prestare a serviciilor cetăţenilor în cadrul programului e-Guvernare şi a menţionat că iniţiativa de susţinere a oamenilor de afaceri prin elaborarea unui registru comercial electronic se înscrie perfect în aceste acţiuni.
„Sîntem interesaţi să preluăm cele mai bune practici ale ţărilor avansate în domeniul dat şi vom înainta CCI franceze propunerile noastre de colaborare întru stabilirea unor contacte de parteneriat reciproc avantajos cu mediul de afaceri din Paris”, a subliniat Ministrul.
Georges Fischer a salutat deschiderea spre cooperare a ministerului, menţionând că va depune toate eforturile în vederea identificării tuturor soluţiilor care ar fi de interes pentru Moldova.
Camera de Comerţ şi Industrie din Paris are o istorie de zeci de ani şi numără circa 400 de membri, reprezentanţi ai mediului de afaceri din Paris.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE