Furnizorul de apă S.A. ,,Apă-Canal Chişinău” (ACC) are un nou director general. Este vorba despre Irina Gutnic, care a fost prezentată ieri colectivului instituției de către Serghei Popovici, ex-director general al întreprinderii, care i-a urat o activitate prodigioasă alături de echipa ACC, pentru a obține rezultate fructuoase.

Irina Gutnic este de profesie jurist. În luna februarie, anul curent, Parlamentul a revocat-o înainte de termen pe Irina Gutnic din funcția de consilier, director general adjunct al Agenției Naționale pentru Soluționarea Contestațiilor (ANSC).

În perioada 2003-2006, Gutnic a activat la Ministerul Muncii ca specialist principal în cadrul Direcției raporturi de muncă. Ulterior, a lucrat în cadrul Ministerului Economiei. Din 2014 până în 2017, a activat în cadrul Curții de Conturi, iar din iulie 2017, a fost numită în funcția de Consilier pentru soluționarea contestațiilor - director general adjunct al Agenției Naționale pentru Soluționarea Contestațiilor.

În discursul succint, prezentat în faţa angajaților, noul director general a trasat un şir de obiective strategice, care ar contribui la dezvoltarea de mai departe a sectorului de alimentare cu apă şi de canalizare și implicarea specialiștilor din domeniu în contextul reformării și restructurării ACC.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE