salesharks.comUnul dintre cei mai buni jucători de rugby din Moldova, Vadim Cobâlaș are motive de bucurie la final de an. Chiar dacă nu a bifat în ultimul meci din anul care se încheie, el s-a bucurat împreună cu echipa sa Sale Sharks (Anglia) după confruntarea cu Worcester Warriors, din cadrul Aviva Premierships.
Pe teren propriu, această formație, a devansa dulpă mari emoții pe rivalii de la Worcester, cu scorul de 33-27. Meciul de la final de 2012 a constituit doar a doua victorie pentru gazde în actualul sezon al campionatului britanic. Primul meci câștigat de Sale Sharks s-a disputat tot pe Salford City Stadium, la începutul lunii noiembrie, contra jucătorilor de la London Irish (21-9). În acea partidă, moldoveanul Vadim Cobâlaș a jucat doar în a doua repriză fiind introdus în teren în locul lui Tony Buckley.
Aviva Premierships este principala competiție britanică iar în actuala stagiune, Sale Sharks a avut o evoluție mult mai modestă decât se așteptau suporterii, clasându-se pe ultimul loc (12) după tot atâtea meciuri disputate și 11 puncte acumulate.
În vârstă de 29 de ani, Vadim Cobâlaș a bifat 474 de minute în 14 meciuri disputate de Sale Sharks în diferite turnee din anul curent.
La sfârșitul săptămânii viitoare, echipa ”rechinilor” va juca primul meci din 2013, împotriva lui Saracens, locul trei în clasamentul Aviva Premierships.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE