„Dacă pe data de 5 aprilie puneam punct şi nu erau provocate alegeri anticipate de stimaţii oponenţi eram acum la altă etapă cu criza”, a specificat Dodon.
De altă părere au fost ceilalţi invitaţi la emisiune, Vicepreşedintele Partidului Liberal, Dorin Chirtoacă şi liderul Partidului Democrat, Marian Lupu.
“Deficitul bugetului la momentul actual este sub 2 miliarde de lei. Acum două luni era la un nivel de doar 1,500 miliarde. Sunt alte lucruri care denotă că economia este în scădere şi necesită intervenţii”, a declarat Marian Lupu.
Ca replică la afirmaţia lui Dodon, Chirtoacă a precizat că „foarte mult depinde dacă în continuare vom primi bani de peste hotare. Este vorba că Moldova va primi şi mai mulţi bani în acest an şi aceştia trebuie redirecţionaţi către sfera socială şi economică” .
Întrebaţi cu cine nu vor face coaliţie în Parlament, Marian Lupu şi Dorin Chirtoacă au răspuns ferm „numai nu cu comuniştii”, iar Igor Dodon a fost categoric împotriva unei coaliţii cu partidele de opoziţie.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE