glasul.mdReprezentantul platformei Demnitate și Adevăr, Vasile Năstase, a anunțat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, că Adunarea Națională pe care au planificat-o în august – se amână. Și asta pentru că „inițiativa a fost zădărnicită de autorități, sub pretextul organizării Zilei Independenței”, spun organizatorii.
Astfel, noua dată pentru organizarea Adunării este în duminica de 6 septembrie, la ora 12:00, în PMAN. „Anunțăm un protest civic, ca să ne expunem asupra alegerii directe a șefului statului, pentru a nu lăsa la cheremul partidelor corupte alegerea acestuia. Apoi să-i decoreze pe liderii acelor partide - cu ordine pentru jafurile comise împotriva poporului și împotriva țării. Doar uniți și determinați să scoatem clanurile corupte, putem ajunge la izbândă”, a citit Vasile Năstase din declarația publică.
De asemenea, membrii platformei civice s-au declarat deranjați de faptul că sunt majorate tarifele la gaze și energie electrică, anunțând că astfel vor urma scumpiri în lanț la tot felul de servicii și produse. Ei au anunțat că vor acționa în judecată această decizie luată de ANRE. 
 

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE