În februarie 2020, Eva Kaili participa la Doha la o conferință organizată de Comitetul Național pentru Drepturile Omului Qatar de unde posta și o fotografie. Imaginea a dispărut între timp de pe pagina de ei de Facebook, dar „urmele” ei au rămas.

Eva Kaili a postat, pe 19 februarie 2020, pe pagina de Facebook, o fotografie de la conferința din Doha unde a fost și ea și Cristian Bușoi și alți europarlamentari europeni. 


Doar că aceasta nu mai este disponibilă din aplicație, deoarece ea și-a șters pagina. postarea poate fi găsită doar din căutările Google. 

Arestată pentru că a primit mită de la Qatar Eva Kaili, eurodeputată din 2014, a fost arestată și inculpată oficial pe 11 decembrie, suspectată că a primit mită de la Qatar, care organizează în prezent Campionatul Mondial de Fotbal.

Alte trei persoane au fost încarcerate în cadrul anchetei de corupției de la Bruxelles. Marți, Kaili a fost demisă din funcția de vicepreședinte al Parlamentului European. În aceeași zi, poliția belgiană a publicat o fotografie cu banii găsiți la reședința eurodeputatei din Grecia.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE