Pavel Stratan se bucură de un adevărat succes în România. Mai nou acesta s-a făcut și manechin. Artistul moldovean a fost admirat marți seară la o prezentare de modă. Îmbrăcat foarte elegant, într-un costum albastru și cu papion la gât, la apariția sa pe podium acesta a fost aplaudat îndelung.

Ultimele luni au fost cu adevărat profitabile pentru Pavel Stratan. După ce a semnat un contract bănos cu producătorii emisiunii „Dansez pentru tine”, ofertele curg în valuri. Acesta a defilat marți seară în timpul unei prezentări în calitate de manechin, scrie presa de la București.
Deşi nu are înălţimea corespunzătoare, solistul a îmbrăcat un costum elegant şi a defilat pe podium mai ceva ca un profesionist, reuşind foarte bine să-şi ascundă emoţiile.
Deşi s-a bucurat de un succes nebun, solistul a cam lăsat muzica pe plan secund, preferând să se ocupe de cu totul alte treburi.
Dincolo de faptul că a compus pentru cei doi copii ai săi, Pavel Stratan s-a făcut acum dansator, graţie concursului „Dansez pentru tine", care începe din această seară și unde vom putea urmări cum se mișcă pe ringul de dans.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE