După trei luni de investigații, polițiștii au eliberat 14 tinere din sclavie sexuală, 8 dintre care erau minore. De aproximativ un an, fetele acordau servicii sexuale în diferite apartamente închiriate în municipiul Chișinău, comunică Politik.md. 
Activitatea infracțională era derulată de două femei și doi bărbați, cu vârste cuprinse între 19-40 de ani, domiciliați în orașul Hâncești și municipiul Chișinău. Toți au fost reținuți de oamenii legii. 
Ca urmare a investigațiilor efectuate de angajații Centrului pentru combaterea traficului de persoane al Inspectoratului Național de Investigație, s-a stabilit că suspecții recrutau tinere din întreaga țară, ce proveneau din familii social vulnerabile.
Pentru serviciile oferite, proxeneţii le promiteau de la 300 la 500 de lei pentru o oră. În final, victimele nu se alegeau cu nimic, mai mult decât atât, acestea erau și maltratate. 
Pentru a atrage clienți, traficanții, plasau anunțuri prin intermediul mai multor site-uri cu conținutul „masaj erotic plăcut cu o domnișoară sexi, relaxează-te cu o domnișoară cu aspect fizic plăcut care te face să uiți de tot pesimismul”, unde prețurile variau de la 600-1000 de lei pentru oră.    

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE