Tatiana ChiriacO fostă judecătoare a ieșit la protest, în fața instanței în care lucrează. Este vorba despre Tatiana Chiriac, în prezent șefă a secretariatului Judecătoriei Călărași, care spune că este hărțuită și discriminată la locul de muncă, informează Politik.md.
Împreună cu familia, Tatiana Chiriac a ieșit la protest pașnic în zi de duminică, 8 martie. Manifestanții au adus cu ei lozinci cu mesaje antidiscriminare, pe care le-a lipit la intrarea în instanță.
„Am lucrat aici aproape 11 ani în calitate de judecător, fiind nevoită să plec deoarece pe atunci membrii Consiliului Superior al Magistraturii mi-au spus răspicat că fiind un discipol Dafa, au spus că stric imaginea justiției. Am plecat atunci, dar mă gândeam că lucrurile se vor mai schimba în timp și oamenii vor mai înțelege. În 2013 am fost din nou angajată în Judecătoria Călărași, unde am și făcut cunoștință cu actuala președintă a instanței, care din start a manifestat un comportament și o atitudine discriminatorie”, susține Tatiana Chiriac. În aceste condiții, spune femeia, a ajuns să nu își mai poată îndeplini responsabilitățile de serviciu, fiind mereu în situația de a scrie explicații.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE