Primarul municipiului Bălți, Renato Usatîi, și-a ieșit din fire și i-a amenințat pe reprezentanții unei companii de salubritate că „le va sparge capetele cu teul, va face așa ca să ajungă în scaunul cu rotile, sau că îi va îngropa în asfalt”. Acestea, dar și alte cuvinte necenzurate au fost adresate reprezentanților companiei, pentru că ultimii nu le-au achitat oamenilor salariile de mai bine de 3 luni.
Într-un video postat de Usatîi, se observă că el și adjunctul său, Leonid Babii, au venit cu acuzații dure față de persoanele juridice, în timp ce un grup de persoane îmbrăcate în uniforme au venit să protesteze în fața primăriei mun. Bălți.
Potrivit realitatea.md, un grup de angajați ai SRL „Global Prest Service”, echipați cu uniforme și mături, au protestat în fața Primăriei din Bălți.
Primăria a încheiat în anul 2012 un contract de parteneriat public privat cu o întreprindere de salubrizare, pentru că s-a ajuns atunci la un moment de criză, întrucât nu au mai rămas bani pentru evacuarea deşeurilor. Situația însă nu s-a schimbat, iar în prezent, compania ”Global Prest Service” are datorii și față de furnizorii de servicii din municipiul Bălți.
Vă atenționăm, că în acest material video sunt folosite cuvinte licențioase. 
 

 

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE