“Destituirea lui Vasile Tarlev a fost votată, în lipsa acestuia, de 94 din cei 95 de membri ai organizaţiei care au participat la o şedinţă, prezidată de ministrul economiei”, transmite Pro TV Chişinău. “Membrii Asociaţiei, printre care majoritatea sunt directori ai întreprinderilor de stat, s-au plâns ministrului Igor Dodon că Vasile Tarlev nu este în stare să le rezolve problemele, atâta timp, cât este şi preşedinte al unui partid politic”, mai precizează sursa citată. UNIMEDIA precizează că Vasile Tarlev a fost ales în funcţia de preşedinte a Uniunii Centriste din Moldova în toamna anului 2008.

Potrivit Pro TV Chişinău, membrii asociaţiei au propus ca “ex-premierul să fie înlocuit cu directorul fabricii Viorica-Cosmetic, iniţiativa fiind acceptată de majoritatea membrilor asociaţiei”.

Solicitaţi de UNIMEDIA să comenteze destituirea din funcţie a lui Vasile Tarlev, reprezentanţii echipei fostului premier au anunţat că nu vor să anticipeze evenimentele, deoarce pe parcursul zilei va exista o poziţie oficială a actualului preşedinte al Uniunii Centriste din Moldova.

UNIMEDIA precizează că Vasile Tarlev a fost ales în funcţia de preşedinte a Uniunii Centriste din Moldova în toamna anului 2008.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE