Primăria municipiului Chișinău, anunță că, în acest weekend, 25- 26  iunie, în Capitală vor fi organizate mai multe târguri cu produse autohtone.

Astfel, în sectorul Buiucani, pe teritoriul adiacent edificiului „Kentford", bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 202, va avea loc Târgul EcoLocal, organizat de  producătorii locali cu produse alimentare și nealimentare ecologice autohtone (sâmbătă, 25 iunie);

În Parcul „Alunelul", Calea Ieșilor, va avea loc un târg tematic cu produse agroalimentare, organizator Federația Națională a Fermierilor;

În sectorul Râșcani, pe str. M. Basarab, 1, bd. Moscova, 21, vizavi de str. M. Basarab, 6 va avea loc Târgul producătorilor autohtoni, organizat de pretura de sector.  

De asemenea, pe Calea Orheiului, 109/2 și str. A. Doga, 35 se va desfășura un târg al producătorilor autohtoni cu fructe și legume.

În sectorul Ciocana, pe bd. Mircea cel Bătrân, lângă Scuarul Arborelui Solar, intersecție cu str. P. Zadnipru, va avea loc Festivalul pomușoarelor și a mierii de albine. 

Acțiunile din cadrul târgurilor de profil au drept scop aprovizionarea locuitorilor și oaspeților capitalei cu mărfuri și produse, dar și susținerea producătorilor autohtoni.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE