Premierul Valeriu Streleț a promis că va face publice rapoartele și concluziile parvenite de la Centrul Național Anticorupție și de la Ministerul Justiției pe marginea situației de concesionare a Aeroportului Internațional Chișinău, anunță Politik.md.
Potrivit premierului, acest lucru urmează să fie făcut în zilele apropiate. „Ulterior vom întreprinde o serie de acțiuni, astfel încât noua comisie în timpul care urmează să evalueze temeiul juridic, eventualele etape și eventualele consecințe ale procesului de eventuală reziliere a contractului privind concesionarea Aeroportului”, a declarat Valeriu Streleț.
El a mai adăugat că asupra acestui subiect s-au expus mai multe entități printre care: Comisia pentru monitorizarea implementării contractului de concesiune, grupul de lucru instituit de premierul Gaburici, Ministerul Justiției, precum și un alt grup de lucru mixt, creat în baza dispoziției lui Valeriu Streleț. „Toate aceste concluzii vor fi puse cap la cap și vor fi luate deciziile în interesele Republicii Moldova”, a mai menționat premierul.   
Referitor la declarațiile de ieri ale președintelui „Avia Invest”, șeful Guvernului a explicat că este firesc pentru un președinte să-și apere instituția, dar că deciziile vor fi luate în baza mai multor discuții și concluzii.
Amintim, că după un șir lung de discuții aprinse în societate, noul premier Valeriu Streleț a menționat că se vor evalua toate circumstanțele pentru posibila reziliere a contractului de concesionare a Aeroportului Internațional Chișinău.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE