Un bărbat, în vârstă de 52 de ani, şi-a pierdut viaţa, după ce a fost bătut cu un băţ iar mai apoi strangulat cu un fir electric. Făptaşul este chiar vecinul victimei. Crima oribilă s-a întâmplat în raionul Soroca.

Pe 8 august, la Unitatea de Gardă a Comisariatului de poliţie Soroca a parvenit informaţia cu privire la depistarea  într-o gospodărie a cadavrului unui bărbat, cu semne de moarte violentă.

Şeful de post al satului Şolcani, unde s-a întîmplat tragedia, a anunţat ofiţerii prin telefon că a găsit victima fără suflare, în curtea vecinului în vârstă de 71 de ani.

În urma investigaţiilor s-a stabilit că, pe data de 8 august, cei doi bărbaţi au consumat alcool în curtea suspectului. Mai târziu între ei s-a iscat o ceartă banală. Gazda şi-a luat la bătaie vecinul cu un băţ, provocându-i multiple lovituri pe diferite părţi ale corpului. Ca să se asigure că aceasta a decedat, bărbatul a strangulat cu un fir electric victima. În urma ultimei acţiuni, cel din urmă a decedat.

Datorită măsurilor operativ-investigative suspectul a fost reţinut. În cele din urmă, acesta şi-a recunoscut vina. El riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 12 la 20 de ani, sau detenţie pe viaţă.

 

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE