Ministerul Educaţiei, a lansat o versiune nouă a paginii sale WEB, care a fost prezentată miercuri, 21 decembrie, în cadrul unei conferințe de presă.
Potrivit ministrului Educației, Mihail Şleahtiţchi, noua interfaţă va permite o comunicare mai intensă, mai interactivă cu cei din cadrul sistemului educaţional al Republicii Moldova, beneficiarii de servicii educaţionale, societatea civilă şi mass-media. Totodată, cetăţenii care sunt interesaţi de activitatea Ministerului Educaţiei, vor putea accesa mai simplu toate informaţiile de pe site şi vor avea posibilitatea de a interveni cu propuneri și sugestii.
Noua pagină web este uşor de navigat, meniul conţine rubrici grupate tematic, care afişează, la rândul lor, o serie de sub-rubrici.
De asemenea, site-ul conţine informaţii complete despre structura, activităţile şi echipa Ministerului Educaţiei, include instrumente noi de căutare, arhivă video, audio şi foto despre toate activităţile ministerului. Noua versiune mai include şi serviciul de abonare la ştiri şi RSS (Really Simple Syndication).
De menționat că, informaţiile plasate pe site vor fi disponibile în limbile română, rusă şi engleză.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE