simbolVa face 11 ani de închisoare pentru că și-a ucis mama. Cazul a acut loc în iunie, 2011. Femeia în vârstă de 28 de ani, originară din Chișinău fiind în stare de ebrietate s-a luat la ceartă cu mama sa. Agresoarea a luat la pumni femeia după care a înjunghiat-o cu un cuţit de bucătărie, ultima decedând pe loc.

Procuratura din Străşeni relatează despre un alt caz de omor în care soţul şi-a bătut soţia pănă la moarte.
Din probele acumulate de procurori reiese că, în august curent, un bărbat s-a luat la ceartă cu concubina sa învinuind-o de infidelitate.
Bărbatul în vârstă de 37 ani, fiind în stare de ebriatate alcoolică avansată, a lovit victima cu pumnii şi picioarele în prezenţa celor doi copii minori. În urma leziunilor grave cauzate, femeia a decedat.
Pentru acţiunile sale, inculpatul va face 12 ani de închisoare, sentinţă pe care procurorii o consideră prea blândă şi pe acest motiv o vor ataca în instanţa superioară.
În cel de-al treilea caz, în septembrie 2011, un bărbat a venit din Ucraina în vizită la fratele său care locuia în raionul Călăraşi.
După ce au consumat băuturi alcoolice în exces, bărbaţii s-au luat la bătaie. Gazda i-a aplicat musafirului o lovitură de cuţit, ultimul decedând pe loc.
Inculpatul în vârstă de 32 ani a fost condamnat pentru omorul intenţionat al fratelui său la 8 ani şi 6 luni de închisoare.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE