Poliţia a reţinut bărbatul anunțat în căutare acum două sptămâni, pentru omor. Bărbatul are 36 ani și a fost încătușat la e 1 decembrie fiind suspectat că ar fi ucis un consătean, de 46 de ani. Până la reținere acesta se ascundea la fratele său din raionul Ialoveni.

Potrivit cercetărilor polițienești, suspectul ar fi ucis în bătăi victima, care în urma loviturilor primite, a decedat pe loc, după care a părăsit locul crimei fiind anunțat în căutare.
În dimineaţa zilei de 23 noiembrie, poliția a fost anunțată de un bărbat, că în casa sa se află un cadavru.
Angajații Comisariatul de Poliție Străşeni au stabilit scenariul crimei: în seara zilei de 22 noiembrie, patru prieteni de pahar s-au întîlnit la domiciliul unuia dintre ei. După mai mult alcool servit, între victimă şi suspect s-a iscat un scandal. Aceştia s-au retras într-o odaie alăturată pentru a discuta fără martori, unde victima ar fi primit multiple lovituri cu pumnii şi picioarele de la suspect. Bărbatul a fost lăsat la podele în odaia vecină, ceilalți amici ai săi, printre care și proprietarul casei, neștiind despre cele întîmplate, au ieșit la plimbare în sat. Întors acasă spre zori, gazda a deăistat cadavrul consăteanului.
În prezent, poliția cercetează cazul. Dacă va fi găsit vinovat, suspectul riscă să facă de la 8 la 15 ani de închisoare.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE