Șeful legislativului Igor Grosu somează un deputat PAS să-și depună mandatul după ce fiica acesteia este vizată într-un dosar de corupție de la Aeroport

Liderul PAS, Igor Grosu, cere demisia deputatului PAS, Victoria Cazacu, fiica acesteia figurând printre cei trei inspectori vamali, reținuți astăzi pentru fapte de corupție.

„Azi, CNA a informat despre percheziții la Aeroport într-un dosar de corupție și luare de mită care vizează fiica unei deputate din Parlament. Chiar dacă această persoană se prezumă a fi nevinovată până la pronunțarea unei decizii de judecată, asemenea cazuri umbresc și subminează lupta noastră împotriva corupției. Depunerea mandatului de către deputata Victoria Cazacu este necesară în asemenea circumstanțe. De asemenea, fracțiunea parlamentară a PAS va întreprinde toate măsurile pentru excluderea deputatei din organele parlamentare și din fracțiune. Corupția este o amenințare gravă la adresa țării noastre și nu vom tolera asemenea cazuri”, a scris Grosu.

Presa scrie că printre cei reținuți la Aeroport, de ofițerii CNA, figurează Cazacu Diana - fiica unei deputate din fracțiunea PAS; Mudreac Ion - feciorul unui deputat socialist; Constantin Brașovschi - fecior de fost deputat.

 

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE