„Sunt multe disensiuni în PDM și sunt multe întrebări în societate. PDM a realizat multe lucruri bune dar și a avut unele greșeli. Spre exemplu moțiunea de cenzură a ministrului Ciocoi care este un gravă, trebuia PD să vină imediat cu o reacție însă s-au găsit diferite motive ca această reacție sîă nu fie expusă. Este PDM la guvernare sau în opoziție, răspuns încă nu există. În loc să fim deschiși la diferite negocieri, colegii din PDM se întâlnesc cu Igor Dodon și cu Ion Chicu își strâng mâna”, a declarat Candu.

„În ultimele luni au fost mai multe tentative de a influența colegii din PDM. Cineva lua colegii de mînuță cîte unul și îi ducea la Președinție”, a adăugat ex-speakerul.

De precizat este că luni seara, conducerea PDM și a PSRM a avut o întrevedere discretă la Parlament. La ședință a participat președintele Igor Dodon și premierul Ion Chicu. Potrivit unui comunicat de presă, în cadrul discuțiilor, părțile au discutat problemele abordate de cetățeni, dar și au făcut un schimb de opinii cu prim-ministrul în ceea ce privește agenda comună de lucru a Parlamentului și Guvernului.

URMĂREȘTE POLITIK.MD PE